Torsdag på Styrsö

Gårdagen spenderadessom sagt på Styrsö. Eller snarare kvällen. Skit mysigt verkligen! God middag med vin, trevligt sällskap, skön musik. Efter middagen tog vi fram Sanning och konsekvens i form av brädspel. Lite roliga frågor sådär. Jag kan bara säga att kvällen va as rolig, mysigt, och gaaalen! :) Pallar inte skriva mycket mer, så här kommer bilder istället:

          Hanna, Kim, Rebecca, Lina & Matilda

          Emma

          Hanna, Kim, Rebecca & Lina

          Hanna

          Rebecca friar till Lina

          Jag & Kim

          Jenny & Matilda

          Matilda & Emilia

          Ewe

P&L
over and out


Tråkiga höst.

Seriöst. Kan det inte vara snö istället för regnrusk. Ush! Men det e ju mysigt så länge man bara kan ligga inne en hel dag, och när kan man det lixom. Så jag hoppas på en vit jul.
   Annars så städar jag och lyssnar på musik just nu. Ska åka in till stan om någon timme för att möta upp några i klassen för att sedan åka till Styrsö och ha en mysig middag! :D

Kommer förmodligen lägga in lite pics av kvällen imorgon!

P&L

Tisdag

Löningsdagen till ära så blev det självklart lite slöseri på pengar, som det ska vara :) Det hela började med att jag försov mig, och åkte till slut in till stan för att träffa Caiza. Gick först upp till henne och tjötade lite, sen gick vi å träffade Nicole som hade köpt lussebullar till oss! Muuums! Satt i Beltespännaparken och tjötade lite till. Efter det gick vi till Caizas jobb (Rut m flera) för att hon skulle få köpa lite kläder ur Gestuz provkollektion. Väldigt fina saker faktikt.
   När vi var klara där var det egentligen meningen att vi skulle till Brewhouse för att fixa lite grejs med skolan. Men istället, på något sätt, hamnade vi på Heaven23 (högst upp i Gothia tower), där vi satt å drack mojito och kollade på den fantastiska utsikten över min favoritstad: Göteborg
   Efter en timma ungefär promenerade vi till Vino pasta, där vi åt en jätte god middag med gott vin till. (riiiktig njutar dag känner jag.) När vi ätit klart var jag tvungen att gå för att möta upp Jenny, eftersom vi skulle på bio. Vi satt ett par timmar i baren på Danilo först, jätte mysigt att sitte å snacka lite med henne. Vi såg Twiligth som jag verkligen rekommenderar! Verkade lite dålig, men va bättre än förväntat.

Sen åkte jag hem, som gott, och vaknade tidigt nästa morgon. :D

           Caiza

           Nicole (läggmärke till den lite för tajta klänningen hon provar!)

           Caiza i en snygg skinnklänning

          Svetlana

          My Jenny at Danilo :D

P&L

           

Boston Tea Party!

Ni som ser detta strax efter tio: sätt på boston tea party på 5an. Sjuuukt roligt! Haha! Just nu e dom fulla på jobbet!

Over and out
P&L


Jul, jul, jul.

Idag började julen på riktigt hemma hos mig. Hemma ifrån skolan, både jag och min bror. När jag går upp ser jag snön falla ifån himlen, och snö ligga på marken. Så jag tog på mig vinterkläderna och drog med bror till Mölndalsbro för att köpa lussebullar å julmust. Så gott va det va! Så på med julmusiken när jag kom hem, och den e fortfarande på. Detta ger mig lugn! :) men dock finns det en sak som kommer och förstör. Nämnligen väderrapporten. På onsdag ska det nämnligen bli 9grader här i Götet. Det suger. Men jag ska njuta medans jag kan!

P&L

Söndag

00.15. Snart dags att sova, är skit trött. Dagen har varit en riktig slappar dag, till max! Första timmarna gick åt till att ligga i soffan, äta frukost och försöka få igång tvn. Gick mindre bra. Dags för en ny kanske? Sedan har det varit filmvisning på datorn för mig. En skit mysig film som hette Sjöhästen, visades bla annat. Den va mycket bättre än vad namnet kanske avslöjer. Sedan kollade jag å mamma på Sex and the city filmen. Så så har det varit. Pallar inte skriva mer nu. :)

P&L
och godnatt!


Update - Lördag

Lördag med stort L. En oväntat bra lördag faktiskt. Jag började med (som kommer bli en rutin) att jobba 12-22. Gick skit bra, bara det att det va maaaaassa skit ungar där som nog skulle kolla på Madagaskar. Och ni som känner mig vet mycket väl hur jag ställer mig till barn. Ush. Det borde egentilgen finnas ett rum, där man låser in alla barnen så det kan få leka av sig.
   När jag väl slutade för dagen svidade jag om till lite mer bekvämare kläder för att sedan sätta mig i baren med Hanna. Vi var ju tvugna att förfesta lite innan vi skulle vidare. Så där satt vi, med vin och shotar och tjötade om jobb, skola, vänner osv. Skit trevligt. Efter si sådär 45 minuter tog vi oss hem till Jenny i sävedalen. Festenvar i full gång när vi kom, men jag tror nog att den ökade en växel när jag och Hanna kom :P Där va nästan hela min klass, lite vänner till dom, och ett gäng jag absolut inte vet vilka det e, och brydde mig inte speciellt mycket om att lära känna dom heller. Efter en och en halv timma var jag sugen på och dra vidare, så jag + halva klassen och några till tog oss in till stan (:(sorry jenny) Första stoppet var Styrbord Barbord där vi hade fri entré. Vi alla dansade av oss, rökte av oss, och drack av oss lite, så efter ett tag, (kommer inte ihåg vad klockan var :S) Drog alla förutom jag och Matilda. I våran hjärna fanns det bara Natten är ung! Så vi spatserade upp längst avenyn, och hamnade till slut på Babar. Va där ett tag, och gick sedan till Park Lane. Resten av kvällen får förbli en hemlighet. Men jag kan säga taxi, och hemma kvart över fem. :P Hahah.

          Hanna på Danilo

          Matilda, Cissi, Emma, Sarah & Hanna på bussen in till stan.

          Ewe & Sara på bussen.

          Matilda & Hanna på Styrbord Barbord

          Emma, Ewe & Sarah på Styrbord Barbord

          Hanna & Matilda. HAHA!

          Matilda på Babar

P&L
och tack för en underbar kväll.

Update - Fredag

As a happy surprise, sådär dagen-efter-västtrafik-bråkar-med-mig dagen, så är det självklart stopp i trafiken när jag i min hast ska ta mig till saron. Skit störande verkligen. Men dock behövde jag inte vänta lika länge denna dag. 
   Så började min "dag" (att vara i skolan e ju rena morgonen!). Och kvällen spenderades på Saron där jag fick träffa massa folk man inte fått se på ett tag! :) Skit roligt verkligen. Efter att jag var klar i Saron drog jag direkt hem för att krångla med tvn, och sedan sova. Nice.

P&L


Torsdag

Nu är kl 00.20 och det börjar bli dax för sängen. Detta kommer bli ett ganska tråkigt inlägg eftersom jag inte har speciellt mycket att säga om dagen, men jag tycker det ändå är ganska viktigt att man håller igång det dagliga skrivandet. Min dag började men en försovning (surprise), detta gjorde att jag missade det viktiga (för mig) studiebesöket på Kappahl´s huvudkontor. Men tydligen så missade jag inte speciellt mycket.
   Resten av skoldagen gick åt att inspireras. Jag satt, som alla andra i klassen, och rev ut massa bilder ur Vouge, Elle och flera andra modemagazine. Dessa bilder ska jag sedan använda för två inspirationskollage; ett till projektarbetet, och ett till design kursen. Det är såååå mycket roligare än vad det låter! Man får verkligen fria händer, och får verkligen göra något fantastikt kul!

Efter lektionens slut åkte jag hem. Inte så smidigt som vanligt inte. Västtrafik hade bestämt sig för att jävla med mig denna dag. Först när jag kommer till hållplatsen Angeredscentrum, så går det inga spårvagnar eftersom det var strömlöst mellan Angered och Gamlestan. Sjuuukt irriterande. Så det skulle gå ersättningsbussar, som jag fick så och vänta på i 45 minuter! När jag väl kommer till stan, efter en rundtur på en timma, så hinner jag med mitt tåg, där jag får sitta på ett trasigt säte på en fullknökat tåg. Sedan på Mölndas station så sätter jag mig på en buss, som får punka! Hur stor e oddsen! Så yttligare väntan på nästa buss, för att sedan vara hemma! Thank God! Det tog mig 1timma och en kvart längre än det burkar. Dags att stämma Västtrafik kanske?! Men men, life is a bitch. Sedan har kvällen bestått av att storstäda mitt rum. Hade inte ens tid att äta, så stökigt var det. :( Haha.

Det var min dag, hur var dig?

P&L

Onsdag - so far, so good

Uppe med tuppen och till skolan. Man kan ju lätt säga att mörkret på morgonen inte gör det speciellt enklare för en att ta sig iväg. Men men. Första delen av dagen blev tillbringad i sy-salen där kreativeteten fick flöda! (NOT!). Jag håller på att sy ett par riktigt tråkiga övningsshorts, som verkligen inte är världens roligaste.
   Iallafall, så var resten av dagen också rätt slapp. Efter skolan tog sig jag och Caiza hos in till stan för att träffa Olivia. Caiza är nämnligen en sötnos som ska sy Olivias julfest klänning! Grattis till henne! :) Den kommer bli sjukt snygg om inte annat. Nu sitter jag hemma i mitt kök å kollar på mor när hon lagar god mat till mig. Magen kurrar, och vill ha mat nuuuu!!

För er som inte har något att göra på fredag: Dra med till Saron vettja! :)

P&L

Sova eller inte sova, det e frågan

Ligger i min säng, kl har passerat midnatt för ett tag sedan och jag kan verkligen inte sova fast jag behöver det! Ligger å dvalar mellan att vara vaken och precis hålla på att somna. Vad jag tänker på är mycket. Bla hur jag ska lägga upp de sista jag har i skolan så jag kan hinna med allt, och få MVG på det, och vart ska jag fira min student? Hos mor eller far? Och klassikern för alla treor i hela Sverige Vad ska jag göra efter gymnasiet? And belivie me, det är ett par ganska svåra frågor att reda ut.
   Dessutom planerar jag min kommande ekonomi, av den lön jag får nästa vecka asså. Hur mycket ska spenderas på julklappar, och hur mycket kläder får jag köpa, samt ska jag åka på en visit till jibbs och när isåfall? Eller ska jag bara skita i att planera ekonomin och se vad som händer? Olyckligtvist brukar inte det funka. Alla pengar bara försvinner då. Men men, jag skulle nog vilja lägga allt detta i mappen för Dagens I-landsproblem. Nog det största världen har fått på sig idag.

Nu ska jag försöka sova igen. Det lär bli en lååååång dag imorgon om jag ska göra allt som jag planerat! :)

P&L

TT = Tv tisdag

Tisdagar är det egentligen farligt att vara hemma, speciellt på kvällen. Först är det dubbellavsnitt av vänner, sedan Ugly Betty (går även att byta bort, tack!!!), sedan Desperate Housewives, efter det Christine, och till sist Brothers and sisters. Fast klistrad kan jag bara säga! Man vet att man behöver göra annat, men dom två sista programet är Grande Finale för mig, så därför tittar jag på de andra programmen också. Jaja, nu ska jga klistra fast mig vid tvn igen! :)

P&L

Sooftish day.

En tisdag jag inte haft på lääänge! Skolkade ifrån skolan (vilket var jätta dåligt gjort) men det hela började med en försovning. Så fruktansvärt härligt att vakna, hela huset e tomt man sätter på tvn.... Men där kom problemet! Våran kära tv har krånglat lite som senaste dagarna, så det är inte alltid det går att sätta på den, så sjukt irriterande, och jag är verkligen inte rätt människa att klara av tålamodsprövande övningar. Men efter drygt två timmar fick jag igång den jäkeln. Och jag kan ju lätt säga att den ska stå på. Det e ju den som får mig att varva ner. Nu kan jag inte mer än längta till helgen. Eftersom praktiken/lovet är slut nu, så innebär det att jag inte kan vara ute å parta på veckodagarna. Men denna helgen kan dock bli galen. :D

Nu ligger jag i min sköööna soffa, tittar på Las Vegas, och försöker planera de kommande dagarna. :) Och en fråga. När kan man börja äta lussebullar å pepparkakor? Får man börja nu? :)

P&L

Lördag

Uppe med tuppen (eller ja, halv elva iallafall) För att träffa Olivia, Elsho & Sandra. Men Olivia fegade ur (:P) och Sandra vet jag inte vad som hände med henne. Men i slut ändan var det jag och Elsho. Skit roligt att träffa henne, det har ju gått typ tre månader sen sist. Vi satt hemma hos mig å tjötade, åt och skrattade. :)

Efter att hon lämnade mig drog jag till jobbet (för ovanlighetens skull). Jobbade ett par timmar, och hamnade i baren efter jobbet. Alltid trevligt att sitta där efter som det faller sig så bra med en liten afterwork där. Efter ett par timmar gick jag hemåt för att titta på tv och sova. Men när jag varit hemma en halv timme ringde Hanna och störde mina planer. Hon tjatade mig till Babar. Lättövertalad som jag är drog jag dit! :D As kul, även om det inte varade så länge! :D

P&L
så ska ni få se lite bilder på mig å elsho:

           

           

           

Fredag

Efter skolan så var det som vanligt dax för jobb. En ganska lugn dag på jobbet må jag säga. När jag slutade bestämde jag mig för att gå hem och sova (vilket jag verkligen behöver) men istället ringer jag Olivia som då befinner sig på avenyn.(om jag bara lyssnat kunde jag höra deras skrik hela vägen till Danilo:P)
   Iallafall så gick jag för att säga hej till dom. Så sömn blev det inte, utan det blev utgång! :D Otroligt rolig kväll faktiskt. Älskar spontaniteten. :)

         

         

         

         

P&L

skolan

I skolan idag. Omotiverad. Det sög. Men jag hade kul iallafall! :D

         

         

         

         

         

         

         

          Peace&Love

Kommentera mera!

Vet att alla säger det på sina bloggar, men här kommer det igen!
Kommentera jätte gärna!!! Det e nästan halva grejen när man bloggar. Så det första ni tänker när ni läst klart, eller kollat klart på bilderna. Skriv det! :D

P&L
again

Be cool, stay in school...

...får bli dagens motto. Grejen är den att hur töntigt det mottot låter så e det ganska sant. Det e ju klart att de flesta ungdomar i Sverige är inskriven på en gymnasieskola, är där på dagarna men flera inte infinner sig på lektionerna. Jag kan ju säga att den stora procenten befinner sig på min skola. Jag har verkligen tänkt på det. Varför tar jag inte tag i skolan när jag väl är där? Och hur kommer det sig att man inte tänker framåt? Är det kanske så att man slappar bla pga att man vet att komvux alltid står där. Jag ska iallafall nu köra på så det rycker i skolan. Sååå mycket roligare då.

Så som ni förstår så är det skolan jag varit i hela dagen. Fr 08.30 till 16. Sömnad. Sömnad. Sömnad. Så på fredag tentar jag av två kurser i ett drag. Kommer kännas fantasktiskt!! :D Efter skolan drog jag in till stan för att hälsa på Lisa, och sedan gå på en väldigt underhållande planering i saron. Nu sitter jag hemma, jätte hungrig och kollar på Simpsons, men ska snaaaart börja sätta igång med pluggandet. Kan även säga att "Alla Barnen" skämt har gjort min dag, speciellt när man gör egna!

P&Love

Måste bara säga...

...att Darins nya singel faktiskt är bra! Den e inte lika töntig som de gamla, stora hitsen. Det jag älskar mest med den är intro.  Heeelt sjukt bra! Så snyggt, och det känns lite nytt också. Haha. Låter som jag försöker låta som världens proffs. Men men! Lyssna på den. Låten heter Breathing your love, med Darin ft Kat Deluna. Har typ lyssnat på introt fem gånger om nu!

P&L

Söndag

Söndag. Ja, jag har inga bilder ifrån denna dagen, så jag förklarar med ord.
   Dagen började med att jag, jocke, jimmy å Far åt brunch på Joe Farellis för att fira farsdag. Aaaas gott va det! Det e bara så farligt att äta brunch. Man plockar mat enda tills man inte ens kan ta sista tuggan. Efter nachos, plättar och crisscross så gick vi upp till lägenheten igen. Efter ett tag ringer min telefon. Ungefär tjugo över tre. Det var hovmästarn på danlio. Hon frågar mig om jag inte börjar tre. Klart jag gjorde det! Jag trodde själv att det va kl fem jag började men men. Fick praktiskt taget springa dit.

Efter jag jobbat klart blev de lite utgång. Först satt vi í baren på danilo. Efter det så drog vi till babar å hängde där. Slutstationen var ju självklart Spritluckan eftersom det va en söndag. Sjuuuukt rolig kväll faktiskt.

Imorgon startar skolan igen efter praktiken. Så idag blir det bara till att slappa för mig! Min enda riktiga lovdag!

P&L


Lördag kväll

Hello again! Im back. Nu har har Felicia å Sandra lämnat mig för att gå hem å nana. Nu e kl 00:30 och jag e inte trött. Vill göra något. Göra något roligt, oväntat. Får se hur det blir med den saken.
    Iallafall så blev det film ikväll. Sex and the city filmen blev det. Vi hade det as mysigt med feeetta nachosen å hela köret. :D Love u guys.

         

         

Dessa var de ändå två picsen jag fick på flickorna. Men men, nu ska jag försöka komma på något "roligt oväntat!"

P&L


IKEA

Lördag, denna dag har jag vaknat en männsklig tid; kl 10. Ganska bra sådär för en lördag morgon. Den blev en stillsam frukost med Tv4 nyhetsmorgon för min del. Efter en timma så blev det på med kläderna och hopp i bilen. Jag,  pappa, Linda, Jocke & Frida skulle nämnligen till IKEA. Jag kan ju summera den turen med att bilturen hem så var bilen fullpackad, främst med grejs till mig. Det var ändå dax nu. Lite kuddar, filtar, pynt och en tv bänk för att försöka få mitt rum att se lite mer bebott ut. Jag e nöjd kan jag säga. 
   Så nu sitter jag hemma, med ett städat rum och kollar på tvn med ett glas cava i min hand. Mums. Och om 2,5 timmar kommer Sandra-dee och Felle-baby för lite mys med film.

P&L


Fredagkväll

Kvällen tillbringades som sagt i saron. Väldigt mycket tunga lyft, massa mack-fixning, massa pimpning. Men i slutändan var jag ändå väldigt nöjd. Hade verkligen trevligt, även fast Olivia å Felle lämnade mig lte för tidigt! Men men, kan bara säga att life is a bitch ;) Här kommer lite bilder iallafall!

         
          Emma Woxlin

         
          Felicia Levinson (knows how to hit a ball ;D)

          
          Olivia-nal & Felle-baby 

         
          Felle

         
          Karin & Jannie

         
          Lite folk

          
          Lite mer folk

         
          Anna Woxlin

         
          Fellebaby (snyggning :D)

         
          Olivia & Felle ("jag vet, vi springer upp för trappan")

        
         Guess who?

         
         Olivia

        
         My girls, don´t hurt them. :D

Lite många pics idag, men det gillar vi! God natt folk!

P&Love
felle å sandra, imorgon kör vi! :)

Fredag

Godmorgon dag! Kl är 15.05 och jag har precis vaknat. Heeelt sjukt! Jag som hade tänkt att jag skulle gå upp ganska tidigt, städa mitt rum, städa köket, ta ett bad, strycka lite kläder osv. Men istället så kommer jag bara hinna med köket, för om ca en timma ska jag vara på plats i saron för att förbereda för kvällens aktiviteter. Men vad ska man göra? Jag kanske behövde sova förmodligen!

Men men, nu måste jag rusa. I got things to do.

P&L

Torsdag

Agendan för dagen var ganska slapp. Till att börja med fick jagen rejäl sovmorgon. Fick sova till 11.15, vilket jag verkligen behövde. Slänga på sig kläderna och dra till Kiki för en liten avcheckning. Sedan tog jag och Lisa en tripp på stan. Jätte mysigt faktiskt! Man märker verkligen av vintern nu. Alla träden har tappat sina löv, mysbelysning lyser lite här och var, och alla går runt med varma kläder.
   Iallafall så efter jag och Lisa gått klart drog jag mig hem för att ge-min-kropp-tid-att-bli-frisk. Så på med mysbrallsen, fram med laptopen och på med en film. Gööött! Behövde lite sån ensamtid. Vid kvart i fem tiden lämnade jag hemmet för att möta upp Anna (som jag inte träffat på tre månader!!). Vi drog till Tin Tin där vi satt och snackade om allt vi missat den sista tiden. Verkligen as kul att träffa dig vännen! :D

Imorgon blir det Saron för min del. Så om ni inte har något för er; KOM DIT! :D

          

P&L

Everything comes to an end.

Idag var det sista dagen för Kiki Skinn Design, mig och Lisa. Ännu en gång; tack Lisa för dom här veckorna! Här kommer lite bilder som jag har tagit när vi jobbat! :)

          

          

          

          

          

            

                                                                    P&L

God morning!

Lite positivare idag, om man jämnför med gårdagens sista inlägg.
   Men men, solen skiner. Det ger mig energi! Vill ha liiiiite mer värme bara, tack! Dagar som dessa skulle jag vilja sitta i en park med en feeet jacka, en latte eller en varm choklad, och bara sitta å titta på allt folket! Myyys faktor till max!
   Idag är det sista dagen på Kiki Skinn Design. Tråkigt. Det innebär att skolan är nära! Och mitt "höstlov" går mot sitt slut. Får njuta dom sista dagarna, njuta av den lilla friheten. :)


P&L

Trött - Vill bara bort!

Så trött. Trött på en vardag. Trött på att saker händer framför mina ögon, men ingen berättar det med ord. Trött på att ligga hemma och inte kunna sova. Trött på stress. Trött på att inte kunna ta mig tid för sådant jag verkligen vill. Trött på press i form av plugg. Trött på att försöka få min kropp att bli något den aldrig kommer att bli. Trött på lögner. Trött på mitt pedanteri. Trött på onödiga saker som måste göras, men inte gör någon skillnad. Trött på svenssons. Trött på min utseende fixering. Trött på att jag dömmer. Men mest är jag Trött på mig.
   Men ändå finns det små ljus. Som ibland gör skillnad.

Men just nu vill jag bara bort! Bort till värme. Bort till vackra stränder. Bort dit man kan ligga en hel dag utan stress. Bara bort där jag får slappna av! Please take me there!

               En helt vanlig strand på Koh Maak. Ni fattar.

P&Love
put it in your pocket for a rainy day

Bloggkoll!


Jag måste bara slå ett slag för http://www.bloggkoll.com/. Det bästa som har hänt internet sen bloggarna startade. Man kan snabbt och smidigt hålla koll på alla viktiga bloggar; som min! :D Prova det!

P&L

Tisdag

Tisdag. Näst sista dagen på Kiki Skinn Design. Iskallt ute. Lisa. Koffeintabletter. Snålt lite nudlar. Kameran.
  
Det är så min tisdag har sett ut. Iallafall tills nu. Det är 35 minuter kvar innan jag slutar, och butiken har varit helt lugn idag. Inget att göra, man orkar inte lägga så mycket energi på något när man är så uttråkad. Som tur är så underhåller jag och Lisa varandra iallafall. Vad skulle man annars göra.
  
Måste bara berätta om min lunch idag. Jag gick en sväng för att komma på vad jag skulle äta, iskallt som det var så bestämde jag mig för det närmaste; 7eleven. Jag köpte en veg wok för 39:- Lungt tänkte jag. Boxen såg lagom stor för min apptit. Men den snåle MFén gav mig bara en halvfull låda. Of course märkte jag inte detta för än jag kommit tillbaka till butiken för att öppna lådan och se detta. USSSH! Finns inget värre när man verkligen är hungrig, och sugen på något, och det inte finns tillräckligt för att magen ska vara nöjd. Men men. Kan man kalla detta dagens i-landproblem?

Jaja, nu ska jag sluta skriva, umgås med Lisa den sista halvtimman, och sedan gå på stan. 

P&Love

Nytt utseende

Tänkte göra om lite här på bloggen.Förnya den lite. Orkar inte längre än hit! :P haha

(för din skull Lisa!) :D

P&L

Lördag

Lördagen var jag Christopher "Peter Pan" Buller. Iallafall för ett par timmar. Ni förstår att på jobbet var vi tvugna att vara utklädda, och alla satsade. Skit kul! Jag hade på mig ett par strumpbyxor, för första gången! Sjuuukt obekvämt eftersom håret på mina ben inte ville bli ihoptryckta på det sättet. Men men, Ska man vara fin får man lida pin! :P

    

    

Dagens outfit:
Grön "skrud" H&M
Gröna strumpbyxor Åhléns
Bälte Vintage
Väska Vintage
Skor Schmoove
;)

P&L



Fredag

Min första lediga dag på jätte länge! :) Gick upp vid 12 så hela huset var fullt med barn (typ två:P) Åt frukost, kastade på mig kläderna och drog till Frölundas bowling med mamma, jocke, isac & ester. As kul! Jag och Isac vann över dom andra! Grymma var vi! Haha.

   Efter det så blev det letande efter halloween kläder för mig. Det blev as bra! (bilder kommer snart!) Köpte även en present till Lisa. Kvällen blev hemma hos henne, med några av hennes ex klasskompisar för att fira Lisas 21 års dag! Grattis ännu en gång! Bilderna ifrån Lisa har jag inte, men doch ifrån bowlingen.

       

       

       

       

Älskade famillj! Tar mig som jag är, försöker inte tvinga mig till något! Närmast mitt hjärta!

P&L

En tid av Kiki Skinn Design!

Mitt ställe den senaste månaden har varit på min praktikplats/arbetsplats; Kiki Skinn Design. Många vänner har kommit, många vänner har gått, men dock har en människa bestått (den senaste veckan iallfall!) ; Lisa Ulvsgärd! Min fashionista, min stöttepelare, men syster, min bästis, min bloggvän (lisaevastinamadelene.blogspot.com) Vi har två dagar kvar. Underbart kul har det varit! Och underbart kul kommer vi även att ha de kommande dagarna! :D

       

       

       

       

       

      

      

En tid då Caiza besökte mig och provade kläder

     

     

P&L

En tid av utgång!

      glädje, vänner, shotar, pengar, dans, "ala hati!", wooppa", umgås, vakter, drinkar
       

       

       

       

       

       

      

P&L

     

     

    


RSS 2.0