Lågkonjunktur

Dagen har bestått av:
- Studiebesök på Kappahlshuvudkontor för träff med designerserna
- Skissa, skissa, skissa
- Plugga, plugga, plugga
- Kaffe med Lisa
- Födelsedags förfest.

Och nu när jag kom hem började jag kolla på min ekonomi - lågkonjunktur säger jag bara!!! Ush! Det fattar typ 600:- och jag förstår verkligen inte vad som har hänt. Även fick jag överskott på min Danilo lön, vilket jag e sjuuukt tacksam över. Men vad ska jag göra? 800:- klarar jag mig aldrig på. ALDRIG! Inte med allt jag måste köpa till skolan. Vart kan man skaffa snabba cash? Hmmm... Jaja, jag ordnar nog detta på något sätt.:D

Kan med glädje säga att jag köpte tyger igår. typ 60kilo vägde det. Sjukt kul! :) så ny blir det att sy för heela slanten!

Men nu måste jag sova. Klockan ringer snart igen, och imorgon få ni gärna göra en visit på Kiki Skinn Design vid Grönsakstorget när jag då ska jobba där! :D

P&L
and give me some money! ;)

Inspireras

Sitter nu i min sköna soffa och har precis gjort klart den sista (tror jag) skissen som ska lämnas in för granskning imorgon, inför modevisningen. Älskar verkligen när man bara får sitta och designa precis vad man känner för. Och till min hjälp har jag haft min scrapbook, full med maaaassa bilder ifrån olika tidningar. Men problemet kom när jag helt och hållet tappade inspirationen. Vad gör man då? Jag bestämde mig iallafall för att lägga ner pennan och ta en pause. Min pause resulterade i att jag tog en tripp på stan för att hitta material till mitt portfolié. Dyrt kommer det bli kan jag säga. Ush.

Nu ska jag gå och försöka hitta på en bra logga. Några förslag? :)

          skissa

          me & my ego

P&L

Söndag

Dagen som, ja typ försvann. Gick upp vid halv elva (vilket va en timme tidigare än planerat). Åt frukost, kollade på tv och packade sedan mina väskor. Kl 14.20 kommer pappa för att hämta upp oss, så det blev in med väskorna i bilen, och sedan in till stan, packa ut. Och efter jag, pappa, Linda och Jocke ståt och pratat om vad som har hänt sista tiden i typ 2 timmar ska jag gå och hämta min telefon. Som såklart inte ville följa med mig ifrån mamma. Så det blev ju bara att sätta sig på bussen och åka dit. T/R tog mig 1timme och 40min pga förseningar. KUL! Haha, missade pluggtid lixom.
   Men resten av dagen har gått bättre iallafall. :) Suttit och skissat nu i 2.5 tim. Jätte avslappnande.

Hur har din dag varit?

         

P&L

En skön lördag!

Ja, gårdagen blev klart lyckad, som förväntat. Var dock sjukt trött i slutet, men så ska det ju vara eller vad säger du.
   Dagen började med att (eftersom jag var sen) fick springa till Svanegatan, där jag skulle ta bussen, men missar denna så får istället springa till Mölndals station för att ta tåget. Dagens motion kan man verkligen säga. haha! Vid centralen träffade jag Christoffe. Vi bestämde oss får att gå och se Australia. Jag ger den 5 av 5 Buller. Sjuuukt bra var den. Man satt verkligen klistrad hela tiden.
   Efter bions slut gick vi och satte oss på Danilo för att tjöta. Skit trevligt! Efter drygt 3 timmar promenerade vi (i snöstormen!!! :S) till centralen får att låta honom åka hem, och istället träffa Sandra och Olivia (felle dissade.) Vi drog hem till mig och käkade, skvallrade och skrattade, men jag somnade typ tillslut. Haha!!

Tack för dagen! :D

          Christoffer på Danilo

         Sandra & Olivia at my place

P&L

Nya tider - nytt utseende

Nu blev det lite ändring här på lilla bloggen. När jag nu ändå tänker börja blogga igen, kan jag lika gärna göra den lite annorlunda. Så här får den se ut tills jag orkar fixa den helt, men den är i iallafall en av mina favoritfärger: lila! :)

P&L

Livet leker...

         

...för nu är jag helt frisk. Körtelfebern är över, förkyldningen är typ borta, halsflussen lika så. Detta ska jag fira med att hänga med några av de bästa som finns imorgon. :D Kan nog garantera att dagen kommer vara fylld av skratt, fönstershopping, allvarligt snack, skämt osv. De jag ska träffa är Christoffer, Olivia, Sandra och Felicia.
   Kan även säga att skolan flyter på för er som undrar, väldigt mycket nu dock, men går man i trean så gör man. Inget slappande då inte! ;)

Vad ska ni göra imorgon (som just nu blev idag)?

P&L
and have a great weekend!

....

Copenhagen fashionweek - here I come!!! :D


RSS 2.0