Update - sen sist. typ

Uppdatera min blogg? Hmm... Ja, det har jag varit rätt dålig med på sistonde. Men vad ska man göra? Hehe.. Som vanligt så består min vardag (som nu består av sju dagar i veckan, inte fem) av jobb, jobb, lite skolgrejs, träffa kompisar å parta lite så klart! :) men jag börjar verkligen känna att min kropp inte hänger med riktigt! Borde försöka hälla i mig lite mer kaffe på dagarna, få gjort så mycket som möjligt och sen bara slappa på kvällen. Men tror ni inte att (dum som man är?!) jag planerar upp varenda dag i denna så kallade höstlovsveckan. 
   Känns som jag bara klagar en massa här, men är det inte därför man bloggar :P
Iallafall känner jag en liten hat-kärlek till min livsstil just nu. Jag älskar att göra en massa saker, ha en massa bollar i luften, vara jätte social osv. Men samtidigt hatar jag att man inte lämnar lite kvalitéts tid. Där man ger tid till eftertankeoch njutning av livet i lugn och ro. Känner jätte mycket för att bara sätta mig på en parkbänk och bara sitta där i timmar och kolla på förbi passerande folk. Låta tankarna sväva. :) Och längtar sjuuukt mycket till att resa utomlands. Inte för att jag vet när det skulle ske, men i mina drömmar vill jag! NUUU! Hehe.

Iallafall. Ni som jag varit dålig att höra av mig till, eller ni som vet att jag vill träffa er får jätte gärna komma förbi mig på Kiki Skinn Design på grönsakstorget (brevid furetti) och göra en liten visit. :D

P&Love
friends

Im alive!

Fortfarande fruktansvärt dålig på att uppdatera! Men vill bara säga att jag lever. :) sitter just nu på min praktikplats (Kiki skinn design vid grönsakstorget) och käkar lunch. Besök mig gärna, typ NU! ;) haha Jag ska uppdatera er om söndagen när jag kommer hem. Men kan avslöja en sak just nu. Jag kommer att ha en hel nykter vecka, om inte två. hehe

P&L my friends

Update - igår lördag

Igår va vi först hemma hos Sandras mormor (hehe)

      

Där var:

      
&
       

Felle lämnade oss sedan. Jag, Olivia & Sandra drog till stan. Efter lite vel satte vi oss på Tin tin med:

      

Massa tjöt, skratt, baugetter, flum denna kvällen! :)

P&L
darlings

Update - Torsdag

Torsdagen var min riktigt lediga dag på sjuuukt länge! Jag sov till halv tre, kollade på tv till halv fem. När kl var fem så gick jag, Jocke, pappa, Linda & farmor till Caleo för att äta goood mat! När vi ätit klart och var belåtna gick jag hem för att spendera yttligare en timme framför tv´n. Sen tänkte jag "fira" att mina tre första praktik dagar var avslutade. Så det blev Victoria för Olivia å mig! Vä där träffade vi så klart lite folk. Aaron and his friends. Lite vin och en fish; sen lämnade jag Victoria för att gå till lounge(s). Lämnade alltså Olivia för Caiza å Nicole! We had alot of fun! Yeeeh! Tyvärr har jag inga bilder ifrån lounge(s) men snygga var dom! ;)

     
      Olivia på Victoria

      P&L


Update 5/10 - Söndagen

Ännu en update ifrån Söndagen. Som ni säkertkan gissa så började min dag med jobb, jobb å jobb. Efter stängning blev det ett glas i baren på Danilo. Efter det drog vi ett gäng till Lilla London. Lite drinkar osv, å lite tjöt så. Väldigt trevligt! Sen splittades vi. Ett gäng stannade å vi andra drog till Park Lane´s - Spritluckan! Sjukt kul! Haha! Resten av kvällen får förbli en hemlighet! ;)

      
       Eddie, Hanna & Ellen (?) - Park Lane.

P&L

Update 4/10 - förra lördagen.

Nu e jag här igen! Jagr har inte uppdaterat bloggen på sjuuukt länge. Två veckor sen sist faktiskt! Dåligt gjort Christopher, dåligt gjort.

Här kommer iallafall en update;
Lördag började med jobb. Efter jag hade stängt drog jag till Niclas för att "hämta upp olivia", och hälsa lite också såklart. Mötte sedan upp Sandra för att sedan möta upp flickorna i klassen! Hehe. Snacka om upplistat. Iallafall drog vi till BLVD, men gästlistan hade slutat gälla, så det blev lite små gräl. Men till slut hamnade vi på styrbord barbord, (dock inte Olivia å sandra, det blev victoria för dom!).

Efter några shotar å mycket dans så lämnade jag dom och drog till Victoria för att vara med Sandra å Olivia, och så var Rickard där. Jag ska nog inte berätta om olivias tillstånd, men helt sjukt roligt! :P Lite vin, sen blev det ut i regnet å till Tin Tin. Kan ju lätt säga att jag somnade gott den natten! Allt var ju heeelt förvirrat heela kvällen! Yeeh, yeeh.

      
       Jenny & Frida - Styrbord Barbord
      
       Matilda & Rebecca - Styrbord barbord
      
       Emilia "very drunk" Jansson - Styrbord Barbord
      
       Rickard & Olivia+Någon - Victoria
      
       Sandra & Jag - Victoria


P&L
friends!


RSS 2.0