Du är grym Rebecca!

Måste bara berätta att min grymma klasskompis Rebecca fick ett stipendium i skolan idag på 5.000:-! Hur grym e inte hon på en skala lixom? Grymt snabb, nya idéer och jätte e skön; det e tre saker som beskriver henne. :D

Grattis ännu en gång!

P&L

Perfekt.

Idag var jag på stan. Egentligen för att ta en fika med Max, men denne unge man blev inringd för att jobba. Så istället fortsatte jag jakten på två saker; den perfekta jackan och dom perfekta skorna. Jag vet exakt hur dom ska se ut men jag hittar dom inte! Jackan fanns i nya King, men finns inte i Hilfiger butiken där den borde. Och skorna har jag hittar några som skulle kunna vara de perfekta, bara att dom kostar typ 3500:- vilket jag inte riktigt pallar att betala. Halva månadslönen rycker ju då lixom.

Imorgon är det skolavslutning, och sedan lov. Såååå skönt ska det bli! Har inte haft lov sedan sommarlovet. Men nu ska jag återgå till min film.

Just det ja: Emma Woxlin -- GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN!!!!!!!

P&L

Idol 2008

Om tre timmar börjar den efterlängtade idol finalen! Jag kan ju lätt säga att jag har varit sämst att kolla under tidens gång, har alltid gjort annat. Men på denna grande finale day så ska jag lätt kolla med Olivia, Felicia & Sandra. Myys ska det bli! Som ni säkert vet står det mellan Kevin & Alice. Jag tror Kevin vinner, I hope so! :)

P&L
för nu

Till Göteborg

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Göteborg (fast inlägget kommer publiseras när jag kommer hem) efter en trevlig visit i Uppsala. Vad vi gjorde skrev jag lite kort om igår, men jag kan åter igen säga att vi hade det jätte mysigt! Kul att få en bild av var hon bor nu också.

   Om ca 1,5 timmar är jag tillbaka. Då blir det direkt till skolan. Men frågan är vad man ska göra av bagaget? Antingen ta med mig det till skolan, eller lämna det i väskinlämningen på Centralen eller åka hem med det, hmmmm?!

Jaja, det ordnar sig.


         Johanna:)

P&L


Update - Lördag 6/12

Sov bort halva dagen till att börja med. Jag vaknade runt ett tiden då jag gick upp, slappade framför tvn och åt frukost. Vid halv fyra tiden började jag förbereda mig för jobbet och runt fyra gick jag. Började inte förän fem men jag kände för att ta en långpromenad innan jobbet. Så det blev en powerwalk på 45 minuter. Gick längst Göteborgs mysigaste gator; Haga Nygatan, Kungsgatan och Avenyn. Fullt med folk på stan var det också. Antar att de flesta var på jakt efter julklappar (jag är dock färdig med mina! :D) Men kom lagom till jobbet. Denna dagen gick bra, och var jätte lugn, bara att våran kassa krånglade när vi skulle stänga. Urk. Men som tur var så löste sig detta. Efter jobbet blev det en liten afterwork på Danilo och Babar. Hade satt en gräns och klarade den, gött! :) På afterworken hade jag med mig Hanna och Martina.

Allt för nu!

         

P&L


Update - Fredag 5/12

Dagen börjar i skolan där jag och Elmira kände oss lite trötta, så vi besämde oss för att prova ta lite extra koffeintabletter än vanligt. Jag tog tre och Elmira tog fyra tabletter (1 motsvarar en kopp kaffe). Så man kan lätt säga att vi var speedade! Haha! Heeelt sjukt kul!

   Efter skolan drog jag, Elmira och Eweliina till stan för att hitta en present till Sarah. Tog ett par timmar innan vi hittade något vi tyckte passade. Jätte nöjda var vi när vi gav henne Sexiga underkläder och Fia med shot. Klockrena saker må jag säga! ;)


På kvällen blev det första middag/förkrök hos Sarah. Jätte trevligt verkligen! Hon hade gjort god mat, och hade väääääärldens godaste chokladtårta till efterrätt! Mums. Vid elva tiden lämnade vi hennes hem i Frölunda för att ta sig in till stan. Första stoppet var hemma hos pappa där vi lämnade lite saker, och gick på toa. När vi alla var klara gick vi till Styrbord Barbord och kom självklart inte in! Sjukt frustreande eftersom vi alltid har fri passage där. Men det var en ny vakt denna kväll. Så vi drog till Babar istället. Satt där ett tag, sedan lämnade jag gänget för att gå till Hanna, Ellen och Lotta på Lilla London. Efter ett par timmar lämnade vi Lillan för att gå till Parkan där kön ringlade långt bak, så det blev Valand istället. Jätte kul! :D

   Kvällen slutade för mig runt halv fem tiden. Gick hem och sov mycket gott!


          Allihopa!

          Jenny & Hanna

          Frida, Jenny & Matilda cpar! :)

          Matilda

          Elmira

          Hanna

          Rebecka & Sarah

          Kim & Hanna

          P&L


Update - Första advent

Första advent blev stooor utgång för mig. Det hela började hemma hos pappa där dom hade första adventsfirande med deras vänner. Vid nio tiden drog jag ner till Danilo och väntade in alla de arbetande kollegorna. De droppade av en efter en och joinade mig i baren. Vid elva tiden (tror jag) drog vi alla till Babar. Vi drack drinkar och hade väääldigt trevligt enligt min åsikt. Vid halv två tiden drog vi vidare till Spritluckan! Eller förutom Eddie och Frida som tyvärr inte kom in :( Dom stängde vid tre, så det var seven eleven nästa, och sedan sängen. Mmmm, vad gott jag sov vill jag säga! :D

Här kommer några bilder, men jag kan ju säga att hälften av alla bilder som togs under kvällen är censurerade för allmänheten! Haha! 

          Jossan och Izabelle

          Eddie & Frida

          Izabelle :)

          Linnéa & Jossan

          Martina

          Jossan, Linnéa & Jag

          Hanna & Jossan

         Jag, lite full kanske;)

         Thats all for now! 

P&L

         

Uppsala

Jadu, höll inte riktigt det jag sa sist! Har verkligen blivit helt sämst på att uppdatera, men när man väl skippar en dag, så fortsätter det så som en ond cirkel.

Men nu är jag uppe i Uppsala för att hälsa på my dear beloved sister. Jätte mysigt har vi! Idag har vi trippat på stan, tagit en låååång fika, sedan promenarat lite till för att sedan äta god mat på en skit mysig grekisk restaurang och sedan se Burn after reading. Världens knäppaste film må jag säga! Hahaha! Men imorgon bär det av till Götet igen, direkt till skolan. Urk. Men det e ju ändå bara 2 veckor kvar till jul, och jätte kort kvar till lov; UNDERBART!
   Nu ska jag återgå till min syster, och jag LOVAR att uppdatera allt som har hänt, inom kort!

P&L

ingen uppdatering

Sjuuukt dålig på att uppdatera! En vecka sen sist typ. Men men. Jag har bara inte orkat! Nu ska jag strax sova, men villa bara berätta att jag lever! :) haha!

Längtan:
-Uppsala på tisdag
-Lucia
-Julshopping
-Träna igen
-Utomlands
-Ett nytt, friskare liv -  here I come! :D hehe

P&L
och förlåt för det tråkigaste inlägget någonsin. Ett längre kommer imorgon. I promise! :D


RSS 2.0