30/7 - Stan



Idag tog kaffe-moster (lisa) och jag en sväng på stan. Shopping för Lisa, och is-latte för mig. Mumma vad gott!
En bra runda på stan var det iallafall. Nu kunde man kolla lite på de kommande höstkollektionerna, vilket för mig var väldigt interessant både för mig och min fashionista Lisa. Och som alla vet går shopping och kaffe väldigt bra ihop!
   Btw, tack för presenterna Lisa! :D

Nu får vi se vad morgonen har att erbjuda!
P&L

28/7 - Havet, havet, havet!



Efter kvällen med Caiza beslutade vi oss för att skippa den heta värmen i stan, och tog oss ut till Skärgården-Björkö-Båten. Det blev en heeelt underbar segling! Lugn vind, lungt vatten, varmt vatten, mycket bad och försök att dyka. Det sist nämnda gick väl mindre bra skulle jag vilja påstå. Att försöka fega ut samma sekund som man hoppar brukar inte vara så lyckat, då inte heller för mig som hamnar lite lätt på magen. Men men, det är ett hårt jobb att ständigt försöka vara cool, och imponera. Men vi pratar ju inte med folk som jobbar, eller hur Caiza?
   Dagen efter såg nästan lika dan ut, förutom att vi seglade inte med båten, solade mest i den, och det blev ingen snygg dykning för min del. 
 
Tack Caiza! :D
P&L

27/7 - Chill & Vin



Ett par dagar senare blev det dags-häng med Olivia & Sandra. Mycket, mycket trevlig.
  Kvällen blev Caiza, prat och vitt vin på Victoria.

P&L

25/7 - Kråkenäs




Har haft ett par fantastiskt sköna dagar uppe på Olivias sommarställe; Kråkenäs. Denna härliga "weekend" fick jag tillbringa med Olivia såklart, och även Felicia. Det har varit mycket skratt, snack, fototagning, badning och solning. Med gott humör och ett leende på läpparna återvände jag hem!

Och en tripp som denna fick mig att tänka. Vad är det som får oss att njuta av att komma bort ett par dagar? Jag tycker visserligen det är kul, men kan man inte bara njuta i stan, och inte bara känna stress? Tycker iallafall att en tripp om dagen e bra för magen!

Tack för dagarna, och hoppas ni hade det lika trevligt som jag!

P&L


Svårt!!

Igår ställdes jag inför ett dilemma. Ett dilemma som jag har ett par dagar att välja sida på. Vad dilemmat handlar om jag jag tyvärr inte avslöja, men för eller senare kommer det nog fram.

   Detta dilemma är mer som ett vägskäl. Ett vägskäl där båda vägarna verkar förnuftiga, bara att det handlar om att priotera. Vad vill jag priotera? Vad vill jag välja? Vad händer om jag väljer fel? Alla dessa frågor snörrar i mitt huvud, och jag kan inte på något sätt få bort frågorna. Även när jag har valt kommer jag ju tänka Har jag verkligen valt rätt? Och i dessa frågor finns det svar, men kommer svaren ifrån mig eller ska jag lyssna på andra? Och hur lyckas jag göra det utan att berätta om vad mitt vägskäl gäller?
   Det värsta med detta är inte valet i säg. Utan att det e så olikt mig. Jag brukar har svar på det mesta som har med känslor och val att göra. Även om det kanske inte är rätt svar så har jag alltid ett. Vad finns det förnuftet nu? Alla de svar har gett, vart är de nu? Om det är någon gång man behöver sin personlighet och att komma ihåg vad för bra saker man har sagt så är det ju inför val.

   Hur vet jag? När vet jag? Varför måste jag veta?

Det som jag tror är viktigaste inför sådana val är att man känner efter. Men vad är det man ska känna efter? Är det den svaga magkänslan man har, eller ska man välja efter moral och vad som förväntas av en? Men i slutändan handlar det ändå om mig. Mitt val, mitt liv. Men man får fortfarande göra det med respekt till andra. Men får man respekt tillbaka? Eller blir det bara att jag ska forma mig efter att få respekt? Vad är viktigaste egentligen, den socialakompetensen man förlorar, eller att vinna sig själv?

Många gånger har jag tänkt att man ska ha en bra socialkompetens, men fortfarande vara ärlig med sig själv. Och det funkar jag inte utan att folk respekterar än.

Vill jag eller vill jag inte?

Nu ska jag iväg ett par dagar, så det blir mycket tänk för mig, men vi ses när kommer hem igen!
P&L

The music




Denna killen gör verkligen den soooftaste musiken! Lyssna!

Bloggdag



Kaffe och kaka data..

Caiza och ny telefon




Dagen med Caiza, dagen att införskaffa ny telefon som btw är riktigt snygg! Nöjd e jag allt.

P&L

Kaffe, vänner och drömmar



Denna dag börjar med att jag och Lisa träffas vid Valand för att äta brunch. Vilket för oss betydde en kaffe på condeco. Väl där med vårt kära kaffe pratar vi om mode, drömmar och resor. Ett mycket bra samtal som resulterade i att vi var jätte res sugna!

   En tripp på stan blev det såklart. Väl inne i en telenor butik möts jag av en mycket, mycket bra säljare. Denna säljer visar mig eett par mobiler. Hon va så duktig och jag va så kär i mobilerna att jag imorgon ska dit för att köpa mig en mobil och byta abonnemang till telenor. Grattis Telenor! Ni kommer nu dubbla eran vinst när jag, den-som-inte-tänker-innan-han-ringer blir kund hos er. Efter en till kaffe och ett par mozzarellasticks senare så befinner vi oss återigen på Avenyn.

   Lisa åker hem, och hem till mig kommer Olivia, och de ny hemkommna Julia och Emma. Det blev en kväll med mycket skratt, historier, musik och subway tjat.


Kvällen avslutas självklart med datorn och med mina mode-magazine.

P&L och tack för dagen.


För första gången!

Det första inlägget.

Jag har under en lååång tid funderat på att skaffa en blogg. Och nu blev det så dax
eftersom jag gjorde en deal med en vän.
   Denna bloggen ska innehålla allt som har med mitt liv att göra. Från vardag och vänner till fester, design och
kläder.

Mer kommer om mig snart! :D

Peace and love


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0