...

"What a wonderful day"


Update

Dagen är snart över. Ja, iallafall för mig. Ska strax gå och sova gott men innan dess vill jag bara göra ett litet inlägg.
  Hela dagen har jag varit i skolan. Från sömnaden på morgonen till psykolgi provet på eftermiddagen. Bra gick det också, tror jag. Men man kanske inte ska säga för mycket. Kvällen bestämde jag att jag skulle få ta en riktig dator kväll. Kollade in Jil Sanders spring/summer kollektion. Snygga grejer där må jag säga! Om jag ska införskaffa mig en snygga kavaj till våren, ska jag nog köpa en ifrån dom! :D
   Imorgon blir det också en hel dag i skolan. Kul ska det bli faktiskt. Och på kvällen förhoppningsvis musicquiz på babar med Hanna. Yeeeh!

Soo tell me about your day, couse now I have to sleep. 

          
        någon mer än jag som längtar till sommaren? brills och tunna, slappa plagg?



P&L

Stilen är på G

Är precis hemkommen ifrån en låång powerwalk på ungerfär 1timme och 20 min. As skönt förutom att det faller snöblandat regn ifrån ovan. Att powerwalka i stan är helt underbart. Man får se så mycket samtidigt som man får röra på fläsket. Hehe. Men det jag inte kan förstå är när började alla göteborgare klä sig så bra? Visst det finns några man undrar vad de tänker, men nu när jag var ute så såg jag sjukt många med sjukt bra stil. Eller är det bara så att alla bestämde sig för att "idag så ska jag allt ta på mig något snyggt" och sedan går alla ut samtidigt? Tror knappast det. Men jag blir väldigt stolt över min kära stad som nu börjar visa att vi allt har stil. :D

Nu ska jag ta en kaffe-cigg och sedan avsluta religionsarbetet, psykologiarbetet och börja plugga inför provet. Vad händer för dig idag? Tell me! :)

P&L
och forsätt med stilen! :)


RSS 2.0