Underbara f***ing hösten!

Jag har verkligen han hat-kärlek till hösten- Det underbara med den e myset. Att bara sitta på ett fik och tjöta, eller promenera i höstlöven iklädd en tjock, stickad tröja. Det jag inte gillar med den är regnet som faller på mig. Jätte mysigt om man är inne, men aldrig, aldrig annars. Hösten påminner mig också om skolan. Skolan e mys, fast min närvaro just nu e bajs. Jag älskar verkligen skolan. Jag älskar min klass, min linje, mitt allt. Men jag kommer inte upp på morgonen. Vad e knepet? Asså om det är någon som kan ha en liten lösning; hör av dig!
   Senast idag så pratade jag med mor å far om skolan. Jag förklarade för dom att jag verkligen har svårt att gå upp på morgonen. Jag fick kanske en del av lösningen. Jag berättade för pappa att jag lever mycket på min överskott energi. So han då förklarar som att jag lånar energi. Den måste ju tillbaka. Eller hur? Men det är väl så kanske att jag får skylla mig själv. Jag älskar mitt liv just nu. Allt som måste göras hela tiden, men hur har man orken till det i längden? Hur finnar man tid att skriva in i almanackan bara ta det lungt. Hur kan man våga göra det? Jag finner mig inte i den positionen där jag kan göra det. För mig är det som att förlora. Att förlora mot mig själv att orka med allt jag vill göra!
  
Nog snackat om det. Jag måste bara säga tack till Frida, hennes pojkvän, och Eddie för gårdagen! Hade aldrig kommit hem utan er! Tack även alla andra för en underbart rolig kväll!

P&L

Update! Fredag

Nu kommer en liten update ifrån min händelserika fredag. Vi börjar med dagen:

Börjar med att jag e hemma plockar i mitt rum, tvättar osv. Får ett samtal ifrån Lisa. Hon, duktig som hon, övertalar mig att komma in till stan. Väl inne tar vi en tripp och kollar de vanliga butikerna, och sedan sätter oss på Dahls i arkaden för att planera den kommande Stockholms trippen. 

         

Efter det träffar jag Olivia en snabbis. för att sedan bege mig till jobbet.
   Jobbaet va kul, ganska lugnt denna fredag, tills brandlarmet började tjuta. Härligt tyckte jag eftersom det hände något oväntat. Ut med allt folket och "hålla dom lugna" vilket inte va så svårt. Men det va ingen riktig brand, bara fläktarna i köket som lagt av. Men jag gillade det!
   Efter jobbet, mötte Olivia mig utanför. Vi gick till Tin Tin, där ett tjejgäng ifrån hennes klass satt å väntade. Jag orkar inte rabla namn, ni vet ändå vilka ni e ;) Kul att träffa fler folk faktiskt, då fick jag tjöta av mig lite om brandlarmet också. En stund senare ringer Elmira Lmerta Bazyar. Hon, Hanna & Jenny hade med Eweliina varit på Liseberg. Men nu skulle de tre förstnämnda ut och ringde därför mig för att utnyttja pappas lägenhet för omsminkning. Efter en stunds tjat övertalade dom mig. Först va det inte tänkt att jag skulle med dom ut, men vi tog ett par shotar osv, sedan vad jag på! :D Vi drog till BLVD för att dansa en liten stund. Sedan lämnade jag dom för att träffa Hanna, Bettan å Frida (tre från jobbet). Vi hamnde efter en timma på Lilla London. 
   Väääldigt trevlig/rolig/händelserik dag/kväll/natt! :D

         
          Hanna, Elmira & Jenny
                                                                              
         
Matilda & hennes pojkvän på BLVD
         
         
Jenny



P&L

Trötthet, skola & töntig R&B musik

Trött, trött och återigen trött! Fast vem e inte det egentligen? Men fast det känns lite ovanligt för mig att vara sååå trött vid denna tiden. Brukar oftast känna mig trött vi elva tiden så. Men men, sånt e livet! Och jag kan ju säga så här studiebidrag=koffeintabletter. Börjar känna att min mage inte riktigt klarar av stark kaffe på morgonen. Hehe.

Iallafall, idag var jag faktiskt upp i tid. I med frukost, hopp i duchen, på med kaffe, klä på mig och göra i ordning mig, sen va jag på väg. Påväg till en skoldag som bestod av sömnad, litteraturprov, sömnad & sömnad. Gött mos! Hehe. Jag gillar sådana dagar faktiskt. Där man har ett ämne hela dagen. Då kan man verkligen koncentrera sig på det. Helt underbart.
   Nu när skoldagen tagit slut (skolan+plugg+allt-som-har-med-skolan-att-göra) så sitter jag i mitt rum hemma hos mamma och lyssnar på töntig R&B musik. Sån musik där det verkligen inte är någon text utan baaaraa massa ord!

Måste också tillägga att min syster ringde idag. Älskar när hon ringer! Hon ringer alltid vid perfekt tidpunkt; då man bara har lust att snacka av sig med någon vettig människa :)

Ännu en gång måste jag uppmana er alla; besök mig på jobbet imorgon! :D Yeeeh!

P&L
friends

Graaattis!!!

Hello everyone! Nu kommer en liten update om dagen. Det var inget "gå upp halv sju" för jag somnade nämnligen kl 4, så pallade integå upp. Gick upp tjugo i 1 istället! Haha! Grym e jag! ;)
  Efter en stund pluggande va jag med Emma W. Satt å tjötade å kollade på duktiga Idol folk på youtube. Sen blev det planering i saron. Alltid trevlig att träffa folk! Iallafall så när den va slut tog jag och Felicia oss till Kortedala där vi överaskade Sandra som fyller 18 idag!!! Grattis till dig vännen! Skit kul va det, får hon gick verkligen på det! haha.
   Nu blir det en natti-natti cigg, och sen sova. På riktigt!

P&L

                             



Fett nöjd!

Måste bara bekänna en sak som jag är väldigt nöjd över. Eller bekänna och bekänna. De flesta vet om det, men idag gjorde jag en ny upptäckt.
   De senaste månaderna har jag går ner en del i vikt. Första två veckorna gick jag ner sju kilo (vilket iofs inte är speciellt hälsosamt) och nu har jag gått ner 11 kilo. Men har inte bara gått ner i vikt utan också i mått! HAHA! Konstigt va? hehe. Ne, men dit jag vill komma är att jag går runt och är skit sur för att jag bara har två par byxor som sitter snyggt, alla andra hänger skiiiit fult! Så nu på kvällen gick jag in i men lillebrors rum, Joakim. Tog ett par byxor och provade. Och ni som träffat Joakim vet att han e en pinne. Iallafall så provade jag dom, och dom passade! Hur komiskt e inte det på en skala?! Det trodde jag aldrig! hehe

Så nöjd som jag är sitter jag nu i de nyfunna byxorna i soffan och leker lite med bild programet Picasa (tack för tipset Olivia, och se även bild nedan :P). Väldigt underhållade att pilla med, och på tvn visas just nu Spin City! hehe.

Nu måste jag nog ta och slänga mig i säng. Upp vid halv sju imorgon. BLÄÄÄH!

P&L

              

Myskväll!

Ikväll blev det myskväll med Sandra & Olivia! Skit trevligt! Först mötte jag Olivia på heden, så tog vi en liten promenad upp till mig, kollade på idol å tjötade. Trötta som vi va, kom Sandra till oss för att lätta stämningen lite! :D Så det blev lite mer tjöt, sedan tin tin. Gillar sånna spontana kvällar! Alltid trevligt!

  

Tack för ikväll flickor!

P&L

Idol och skolplugg

Sitter nu och tar en kort pause från pluggandet, och kollar just nu på idol. Hörde precis en kille som sjöng en egen skriven låt som gick "jag blev full på min coca cola" heelst sjukt värdelös, och hoppas han verkligen inte var seriös. Annars pluggar jag som sagt, och har precis analyserat en dikt av Per Lagerkvist, tycker sånt e kul faktiskt, och interessant när man disskuterar det i klassen för alla tycker verkligen en dikt står för olika saker.

Känns annars som det va ett tag sedan jag uppdaterade, men kan säga lite kort; lördag blev det jobb och utekväll med kollegorna, sjukt kul! Söndag blev också jobb, och sen sooova! Hehe, mycket att säga. Jaja, nu e det pause igen=plugg för mig!

Fruktansvärt utråkad, och ska jobba imon med; KOM OCH BESÖK MIG! :D

P&L

Grattis, grattis, grattiiiis!

Igår var det party  party party som gällde! Vi var ju såklart tvugna att fira Elmiras 18års dag. En otroligt rolig och lyckad kväll, tack vare att Hanna har jobbat på liseberg och känner massa vakter! Yeeh! Men det var lite förfest hemma hos Elmira först, sen blev det blvd, lounge(s) och respekt! En god blanding av ställen måste jag säga! :D haha.. Måste berätta kvällens roligaste! Nästan alla var påväg ifrån Lounge(s) så går vi alla i en hög förutom Hanna, och efter en stund, när vi väl kommit ut, så ringer Hanna och berättar att hon sitter i trappan, och hennes klack var trasig! Helt av! :D sjukt kul, speciellt när hon går runt och raggar på folk, när hon inte har skor på sig. Men nu kommer lite bilder istället, för jag måste göra iorfning mig för jobbet!

GRATTIS ÌGEN ELMIRA!!!!!!!!!!! :D

      

P&L

Lisa, lisa!

Efter skolan blev det franska cafét på engelbrektsgatan som gällde! Det var jag, Lisa och stoooora koppar kaffe som stod i centrum! Det blev mycket drömmande om resor, kläder och studier. Alltid kul och träffa henne, eftersom vi på många områden är väldigt lika! Speciellt inom kläder.
  Efter café besöket så tog vi oss till Kiki Skinn Design på grönsakstorget för att disskutera min praktik! Så v. 41-44 får ni mer än gärna besöka mig! :D Tror det kommer bli skit bra, eftersom jag kommer får göra så otroligt blandade saker. Allt ifrån att sy och designa, till att skylta om och sälja! Me like, me like!

Tack för idag Lisa!

      

P&L

Skolan

Nu tänkte jag faktiskt, för ovanlghetens skull lägga upp lite bilder på folk i klassen. Alla är inte med, och flera av er tycker säkert inte om de bilderna jag lägger upp nu men; det skiter jag i :P  Vill att alla ska veta vad för folk jag går med!



Ok ja, jag vet att bilderna kommer flera gånger, men fattar inte mitt program! haha

P&L

En av världens mest korkade människor!

Tisdag, tisdag, tisdag. På agendan var det skolan, som för det flesta. Men efter skolan så blev det hatt tillverkning hemma. Jätte kul faktiskt! Den ser ut som en 20-tals hatt med draperat tyg över hela. Ganska nöjd faktiskt. Sen har det varit ganska normal läxläsning.

Men det jag egentligen skulle skriva om var min klasskompis Elmira som, tro det eller ej, tar hem mitt mycket stora pris; en av världens mest korkade människor! :) hehe. Och ganska sant e det faktiskt. Hennes vanligaste kommentar är; jag fattar inte?! Men det gör henne till den hon är, och jag gillar henne för det! :D

Men men, gissa vad som händer imorgon då? Skola och jobb, ovanligt för mig va? hehe. Känns som mitt liv just nu levs efter ramar som jag egentligen inte har byggt upp, utan ramar som blivit till av pga mål jag satt. Målen är nog; tjäna pengar, göra ifrån mig bra i skolan med närvaro, inlämningar och projektarbeten, och träffa vänner. Så då blir det lte i den ordningen också. Eller skolan går först, sen tjäna pengar, och även om mina vänner är otroligt viktiga, så klämms dom in där det finns plats. Don´t hate me! ;) men jag ska försöka planera in folk lite bättre.
 
Nu ropar läxorna efter mig!
P&L

Update - lördag, fika & jobb

Lördagen började med rätt så slappt med lite tv och så. Sedan fick jag ett sms ifrån Felle som ville träffa mig och Olivia. Jag tog mig in till stan och vi hade det jätte mysigt på Evas Paley (kolla bilden). Tyvärr varade det inte speciellt länge eftersom jag skulle till jobbet. Jobbat gich bra, och precis innan vi skulle stänga kom min älskade syster förbi. Hon hade med sig två vänner, noomie å claes. Men det va johanna jag ville träffa! :D

Efter jobbet blev det vin på Danilo´s bar. Gött med personal rabatt å allt! Chez och viktoria - släng er i väggen! ;) hehe. Där satt jag med ett par kollegor, var av två av dom som jag skulle med ut. Men vi kom inte längre än till kungsport.



Nu blir det slut på update. Har lite städning att göra!

P&L

Gårdagen

Nu när jag ändå har en liten stund över kan jag ge er en update.


Fredagen blev en väldigt slapp dag i skolan. Började kl halv nio, men kom som vanligt en kvart sen. Det blev sömnad fram till lunch, en skit kort svenska lektion, sedan hade vi en två och en halv timmas väntan på att psykologin skulle börja. Det skulle bli den första lektionen. Men när vi väl satt i salen och lektionen skulle börja fick vi reda på att psykologin inte börjar förän nästa termin, seeeeegt!!! Men men. Jag drog hem till far, sov lite, sedan jobbade jag. Och efter jobbet, död som jag var, drog jag till emma w. Där var även marie å sabina. Det va väldigt trevligt, dock så somnade jag i soffan. Hehe..


btw min syster e i stan! :D yeeeh!

P&L


Hektiskt!

Känns som att min älskade lilla blogg håller på att spåra ut. Jag har inte lagt upp bilder på jätte länge - för hag tar inga bilder, jag skriver små patetiska inlägg - för (det känns som att) mitt liv ser lika dant ut varje dag. När det inte e skolan, så e det jobb, när det inte e jobb finns det plugg, och någonstans där emellan får jag klämma in att träffa vänner.

Idag fick jag lite sovmorgon, skeet i allt jag skulle göra egentligen å slängde mig framför tvn istället. Nu sitter jag å ska snart göra iordning mig för att ta mig till stan. Idag klämms Olivia å Felle in i schemat ;) Sen kl 17 blir det work work, my work work! Please visit me! :D

P&L
patetiska-människan-som-skriver-om-sjukt-ointeressanta-saker!

Sjuk

Klart att när de flesta i min omgivning är förkylda blir jag klart smittad! Nu har jag legat i soffan hela dagen. Jag kände det att det e bättre att va hemma en dag och bli frisk, än att va sjuk i flera dagar. logiskt va?! haha.. men men, nu ska jag gå å ficka klart en tårta som min bror ska få äta. :)

P&L
 

Trött, småhungrig & pluggar

Kl e nu 00.06 och jag sitter här i mitt rum. Ush, säger jag bara. Skulle inget hellre slänga mig i min säng, men själv klart så har jag plugg att göra. yeeey! not. Men men, sånt e livet. Iofs e det bara lite svenska men det e ändå plugg...
   Dagen började med en riktigt skön sovmorgon, sedan iordning med både kropp, själ och så klart iordning med kaffemuggen. Skolan började med lite projektsnacka. Ganska soft, bara å sitta å lyssna. Sen var det en förläsning om vårt nuvarande projekt (pbl). Också rätt soft, men ändå så va man i skolan 6h.
  Under förläsningen fick jag ett samtal ifrån "Jossan" på Danilo (kollegan ;) ) och då hade det krisat sig med en tjej, det blev bara att ta sig dit å ge järnet. Så mitt första, riktiga arbetspass e avklarat. Fick då också veta att jag tjänar mindre än vad som va sagt. Det blev 75kr/h istället för 87kr/h + 16kr OB. Men men, det e pengar och det e restaurang avtal. Så vad ska man göra?

Nää, nu måste jag avsluta läxorn, fixa mig för natten och nana! :D

Sov gott, vakna torrt
P&L


Roligast nu

Förut idag satt jag och Elmira i lägenheten och kollade på MTV. Då kom videon med Pinks låt; Stupid girls. Jätte gammal, men den videon är såååå otroligt rolig! Kolla in den på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=4JqOdwrogVU&feature=related

Det går nämnligen inte att posta den.

Enjoy! :D

P&L


Slappar dag.

Min söndag bestod av att äta, laga mat, äta, sova, titta film, umgås med anna, sova, äta. Otroligt soft asså! :) Det blev en ganska sen natt (somnade runt fem). Men sov dock i soffan hela nattet vilket gjorde att jag inte fick jätta bra sömn. Nog pratat om min sömn. Men det blev segis dag iallafall.
   På kvällen tog Olivia moppen hit för att käka vinbärspaj å kolla på film med oss. (olivia, filmen hette two weeks). Jätte mysigt var det! :D

Och idag (måndag) skulle man också säga att det varit en slappar dag. Kommer till skolan kl 08.45, 15 min försent, men iallafall så hade vi bara det lektionen. Eller det var projekttid resten utav dagen, och eftersom jag inte heller har matte som i-val, så hade jag ledigt! Gööööött! Det blev en rejäl tripp på stan med Elmira.
   Ja, och nu sitter jag här och ska nog dra igång å laga lite veggo-fajitas! gott! :D

P&L

Update - Lördagkväll

Efter jag och Anna sutit hemma ett tag blev det dax att stressa igen. Tur att man inte har någon frisyr som tar tusen år att fixa! :) men men. Jag körde på lite höst så. Ingen bild, men jag var nöjd ;) hehe. För min, Olivias och Julias del blev det utgång. Vi var först en sväng hemma hos far. Sedan blev det chez. Tyvärr blev det till att stanna där hela kvällen. Visst, det va skit kul! Men jag ville bara någon annanstans! Men men, var gör man inte för flickorna ;)
   När vi väl fick ett bord, så började en norrman brevid oss snacka med oss. As trevlig! Han va där med något handbolls lag typ. Hehe, så det e dem ni ser på bilderna nedan. Och det som gjorde dom (lite) snällare var såklart när dom erbjöd sig att betala nästa runda! (yeeeh!) :D

Sen drog vi (tillslut) där ifrån. Vi tog oss till keybar, (fast det tog en stund eftersom Julia ville bli upptryckt mot väggen hela tiden :P haha) Där Olivia skulle hälsa på Rickard, hennes l****s ******n. Hehe.

Men sen blev det hemgång för min del! Men tack Olivia för lånet av telefonen! :D

P&L
och tack för kvällen!


Update - Lördag dag

Lördagen började rätt så stressigt. Skulle försöka hinna med en buss. Hade lite drygt 5 min att göra mig iordning. Hur kommer det sig att man aldrig egentligen har riktig koll när man ska dra? Jaja, jag missade så klart bussen så jag gick till mölndalsbro för att där träffa Lisa. Vi drog in till stan och drog runt ett tag.
   Sedan lämnade jag henne, för att umgås med Sandra å Olivia-nal. ;) Vi drog runt en stund. Det blev lite grejs till olivia, och lite andra saker till sandra, (som för övrigt tog väääääldigt lång tid för henne att bestämma sig om). Men sen blev det tin tin. Skit länge sen jag faktiskt fikade där. Brukar oftast jag som inte köper något för att spara pengar till vissa förnödigheter. :D

Sen gick jag för att träffa Anna Laago på centralen. Vi drog hem till min mor. Satt å tjötade å hade det trevligt.

P&L
och tack för dagen


RSS 2.0